Posao.hrTražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova na portalu posao.hr

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova na portalu posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

ProMDM d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.11. Uvjeti su minimalno pet godina rada u B2B prodaji, izvrsnost u prodaji, pregovaraju, prezentiranju i komunikaciji te poznavanje rada na računalu. Neki od zadataka uključuju organizaciju i izvedbu prodaje te širenje poslovanja na globalno tržište, planiranje i realizaciju prodajnih aktivnosti, održavanje kontakata s postojećim i pronalaženje novih kupaca. Prijavite se.

Gorea Plus d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.11. Očekuje se obrazovanje iz ekonomije, kemije, biologije, biotehnologije i slično, spremnost za aktivan i dinamičan rad, spremnost na timski rad i prilagodljivost promjenama, razvijena pismenost te vrlo dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Projekt jednako razvoj d.o.o. traži savjetnika za javnu nabavu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 10.11. Potrebna znanja i kvalifikacije su minimalno srednja stručna sprema, dvije godine radnog iskustva, služenje engleskim jezikom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te služenje MS Office-om. Prednosti donose visoka stručna sprema, certifikat u području javne nabave ili iskustvo u području EU projekata. Aplicirajte.

Modipack traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.11. Traži se osoba koja je samomotivirana i spremna preuzeti odgovornost, samostalna, voli prodaju, komunikativna. Poslodavac nudi perspektivan posao u tvrtki koja bilježi stalni rast. Aplicirajte.

This is Better d.o.o. zapošljava na poziciji Area Sales Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 12.11. Poslodavac nakon probnog roka nudi ugovor na neodređeno vrijeme te izvrsnu plaću i poticaje. Uvjeti su dvije godine radnog iskustva, dobro poznavanje hrvatskog tržišta oglašavanja, izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika i slično. Provjerite više i prijavite se ovdje.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave 27.11. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Arena Casino zapošljava voditelja marketinga (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za zaposlenje su poznavanje digitalnog marketinga u širem kontekstu, iskustvo rada na content marketinškim projektima, iskustvo u produkciji i osmišljavanju sadržaja za društvene mreže, visok stupanj opće kulture i pismenost, analitičke vještine i slično. Poslodavac nudi ugodnu i poticajnu sredinu, mogućnost napredovanja te stalni radni odnos. Prijavite se najkasnije do 14.11. putem linka.

Wasi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 17.11. Poslodavac nudi stimulativna primanja te osigurava službeni automobil i slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i inox galanterije. Aplicirajte.

LAD 1 studio d.o.o. traži diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.11. Traži se minimalno šest godina radnog iskustva, visoka stručna sprema, poznavanje rada na računalu u programima Sketchup, AutoCAD i MS Office. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno nakon probnog roka. Prijavite se putem linka.

Rubikon zapošljava konobara (m/ž) u Zagrebu, na Terminalnu Črnomerec. Rok prijave je 9.11. Provjerite uvjete i prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Naslovne teme