Petak, 22 rujna, 2023

Pogledajte izbor poslova koje smo ovaj tjedan pripremili za vas: Aktualno s tržišta rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Ziegler u potrazi je za programskim inženjerom/ inženjerom elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 25.8. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskog jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

LAD 1 traži ovlaštenog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća unos i obradu robno materijalne dokumentacije, naručivanje robe, knjiženje računa i ostalo. Potrebni su minimalno deset godina iskustva u računovodstvenim poslovima i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje

Tres Commas zapošljava u Zagrebu na pozicijama: Sales Representative (m/ž), savjetnik sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnik sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Prijavite se na željeni posao putem linka.

Pliva zapošljava na pozicijama radnik održavanja automatiziranih sustava (m/ž), menadžer za testiranje IT aplikacija (m/ž), viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Provjerite detalje poslova i aplicirajte.

Carwiz traži asistenta uprave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 10.8. Potrebni su obrazovanje ekonomskog ili upravno – pravnog usmjerenja, dvije do pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima, preciznost, sistematičnost. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita primanja i mogućnost napredovanja. Aplicirajte na linku.

Commel zapošljava asistenta voditelja ključnih kupaca (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.8. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, angažiranost i želja za učenjem. Prijavite se.

Šafram d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.8. Potrebni su minimalno petogodišnje iskustvo rada u struci, osnovno znanje engleskog jezika, odlično znanje MS Office-a. Prijavite se.

Welmax zapošljava u Zagrebu: prodajni predstavnik (m/ž), operator u call centru (m/ž), radnik ulaza/ izlaza robe, skladišta, kontrole voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.8. Provjerite više i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Dupin d.o.o. traži referenta u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave, a rok prijave 14.8. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa, salda konti i ostali administrativni poslovi. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijavite se.

Kuehne & Nagel traži vozača visokoregalnog viličara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 10.8. Potrebno je iskustvo od pet godina, dinamičnost, fleksibilnost. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Slične objave