Ponuda poslova u Zagrebu – Pogledajte što se nudi na tržištu rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Gi Group zapošljava menadžera razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 9.10. Uvjeti za zaposlenje su sveučilišna diploma, najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u, poznavanje HR trendova i praksi na tržištu Hrvatske i tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Američko veleposlanstvo traži Legal Advisor – a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 23.9. Uvjeti su najmanje tri godine radnog iskustva te odlučno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi godišnju plaću do oko 432.000 kuna. Aplicirajte.

CCC traži prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.9. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, komunikativnost, dobre organizacijske vještine. Poželjno je radno iskustvo u prodaji. Prijavite se ovdje.

Pastor TVA zapošljava tokara (m/ž) u Rakitju. Rok prijave je 23.9. Potrebno je iskustvo rada na tokarskom stroju. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Aplicirajte putem linka.

Sattel d.o.o. zapošljava djelatnika za montažu plastičnih kanalica i za provlačenje optičkih kabela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 23.9. Traži se više djelatnika. Prijavite se ovdje.

Vektor Grupa d.o.o. zapošljava djelatnika u doradi i montaži (m/ž) u Sesvetama. Rok prijave je 20.9. Uvjeti su poznavanje rada s ručnim alatima, pedantnost, fleksibilnost te je poželjno iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se.

Lotos-trgovina d.o.o. zapošljava samostalnog skladištara (m/ž) i komercijalista / account managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.9. Poslodavac nudi početnu plaću od 5.700, odnosno 6.000 kuna, dodatnu stimulaciju prema rezultatima i mogućnost napredovanja. Na željeni se posao prijavite putem linka.

TIM 360 d.o.o. traži djelatnika u marketingu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 28.9. Uvjeti su izvrsno poznavanje hrvatskog jezika i gramatike, izražene pregovaračke i prodajne sposobnosti, visoka razina organizacije i kreativnosti te minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Mitel d.o.o. traži elektroinstalatera (m/ž) i servisera rashladne i klimatizacijske opreme (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 25.9. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Provjerite više o željenom poslu i aplicirajte ovdje.Martimex zapošljava kozmetičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.9. Uvjeti su srednja stručna sprema kozmetičkog smjera, tri godine radnog iskustva, znanje rada na računalu i engleskog jezika. Prijavite se.

Slične objave