Sutra u Zagreb dolaze sudionici humanitarne vožnje Rally for Heroes

Sutra će se na dva zagrebačka trga (bana Josipa Jelačića i Europskom trgu) okupiti 60 vozila koji sudjeluju u humanitarnoj vožnji Rally for Heroes.

Okupljanje organizira veleposlanstvo Ujedinjene kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u RH u suradnji s Gradom Zagrebom.

Rally for Heroes je manifestacija koja se održava u čast palih britanskih vojnika, u sklopu koje u 10 dana čak 60 vozila prolazi kroz 10 zemalja. Riječ je o vožnji humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva namijenjena su udruženju SSAFA, jednoj od najstarijih humanitarnih organizacija koja pruža podršku britanskim vojnicima i njihovim obiteljima.

Rally for Heroes održava se svaku drugu godinu, a ovogodišnji je peti po redu. U njemu sudjeluju pripadnici britanskih oružanih snaga, veterani ali i građani koje povezuje ljubav prema automobilima i želja da podrže ovaj humanitarni događaj.

Dođite sutra na Trg bana Josipa Jelačića i Europski trg gdje ćete od 18 o 20 sati moći vidjeti vozila sudionika ove humanitarne vožnje.

Slične objave