Subota, 13 travnja, 2024

Šetnja s Kolumbinama: Jedinstvena kostimirana tura zagrebačkim ulicama

Upoznati Zagreb možemo na različite načine, od proučavanja Wikipedije do šetnje zagrebačkim ulicama, što je definitivno puno zanimljivije. A kad se tu uključe glumci, glazba i ples, te komedija, onda imamo cijeli paket. Upoznajte Kolumbine, glumice koje će vas odvesti na zanimljivu šetnju zagrebačkim ulicama i trgovima.

Foto: Tomislav Piasevoli

Šetnja s Kolumbinama je izvedbeno-interaktivna i kostimirana tura u centru Zagreba gdje su pozvani svi posjetitelji i građani Zagreba. Šetnja nudi pregršt razigranih glumačkih izvedbi temeljenih hrvatskom kulturnom i umjetničkom baštinom iz područja književnosti, kazališta i filma te koja je protkana povijesnim činjenicama i legendama djelomično vezanim uz znamenite lokacije kroz koje prolazi.

Foto: Tomislav Piasevoli

Tura je na hrvatskom jeziku i odvija se kroz studeni subotama točnije 03.,10.,17 i 24.11. s početkom u 19h no program je dostupan za pojedinačne upite kao i za upite grupa i drugim danima kroz tjedan.

Foto: Tomislav Piasevoli

Obavezne su predhodne rezervacije i kupovina ulaznica putem maila: kolumba.tours@gmail.com

Foto: Tomislav Piasevoli

Cijena za djecu od 12 godina i odrasle  uz popust od 20% iznosi: 104,00 kn, za djecu od 6-12 godina uz popust od 20% iznosi  72,00 kn, za djecu do 5 godina tura je besplatna, a tura traje oko 1,30 sati. Start šetnje je kod spomenika Zdenac života ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Tura je potpomognuta od strane Turističke zajednice Grada Zagreba, a organizira ju KOLUMBA-TOURS d.o.o. za usluge, kontakt: kolumba.tours@gmail.com. Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici Šetnja s Kolumbinama.

Slične objave