Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Danas započinje ciklus ispitnih izložbi u ADU Galeriji f8

Danas u ADU Galeriji f8 započinje ciklus ispitnih izložbi Katedre za fotografiju – ADU pod nazivom “U procesu/Work in progress”.

Otvorenje prve izložbe održat će se večeras u 19 sati u ADU Galeriji f8 na Trgu Republike Hrvatske kojom se predstavljaju fotografski ispitni radovi studenata preddiplomskog studija snimanja i diplomskog studija fotografije.

Publika će po prvi puta imati priliku vidjeti radove nastale tijekom semestralnog nastavnog procesa kao odgovor na postavljene zadatke. Svaka izložba će trajati tjedan dana, a izmjenjivat će se ponedjeljkom.

Svaka studijska godina predstavit će se zasebnom izložbom, a studenti diplomskog studija fotografije radovima i prezentacijama nastalim kao dio istraživanja na radionici “Umjetničko istraživanje i profesionalna praksa” koju je tijekom zimskog semestr vodila Marina Paulenka, alumna Katedre za fotografiju ADU i direktorica međunarodnog festivala fotografije Organ Vida.

Popis izložbi možete pronaći na sljedećem linku, a radno vrijeme ADU Galerije f8 od ponedjeljka do petka od 12 do 19, subotom 10 do 15 sati.

Slične objave