Subota, 2 prosinca, 2023

Povratak u Zagreb 80-ih uz Cajtnot, Novi val i Juricu Pađena & Aerodrom

Ovaj petak, 20. travnja 2018. godine, održat će se Cajtnot Urban Challenge koji vas vodi u osamdesete godine.

Cajtnot je urbani gradski izazov, interaktivan i uzbudljiv ragled grada na kojem otkrivate skrivene kutke Zagreba rješavajući maštovite pitalice unutar zadanog vremena. Cilj ovog izazova je na zabavan način upoznati grad Zagreb.

Više o samoj utrci Cajtnot možete pročitati u našem članku “Upoznajte Zagreb putem Cajtnot urban challengea koji vas vodi u osamdesete“.

Nakon upoznavanja zagrebačkih 80-ih godina, Pivovara Medvedgrad uz novi pivski val uz najveće hitove toga doba Strossmayerov trg pretvara u vremeplov!

Trg J. J. Strossmayera

Nakon utrke, na spomenutom trgu održat će se bogat program koji uključuje sljedeće:

POVRATAK NOVOG VALA – Peta IPA, Novi val, inspirirana je osamdesetima. Egzotični hmeljevi novog svijeta u ovom pivu podarili su mu prekrasnu aromu i vrhunski balans. Drugačije od svih piva koje smo do tada napravili, označava početak jednog divnog, pivskog novog vala. Prvi put je skuhano 2017., a ove godine Novi val se vraća i u boci s fantastičnom etiketom koja će vas vratiti u 80-e!

KONCERT – Jurica Pađen & Aerodrom će pretvoriti Strossmayerov trg u pravi vremeplov te će donijeti puno dobrih, starih hitova iz doba novog vala.

Sve navedeno je garancija dobre zabave, stoga, petak rezervirajte za Strossmayerov trg!

Program počinje u 20 sati.

Slične objave