Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Upoznajte Zagreb putem Cajtnot urban challengea koji vas vodi u osamdesete

Posebno izdanje najzabavnije gradske avanture je pred vratima! Ovoga puta Cajtnot urban challenge vas vodi u osamdesete! Izvucite stripove, ploče, stare fotke, pikule i posebna izdanja Poleta iz naftalina i započnite s pripremama. Vrijeme je za nove pitalice i još više zabave!

Cajtnot je urbani gradski izazov, interaktivan i uzbudljiv ragled grada na kojem otkrivate skrivene kutke Zagreba rješavajući maštovite pitalice unutar zadanog vremena. Cilj ovog izazova je na zabavan način upoznati grad Zagreb.

Starta se 20. travnja 2018. godine u 18 sati u Pivnici Medvedgrad (Ilica 49), a završava na Strossmayerovom trgu (limit je 2 sata) uz veliki tulum koji će uključivati promociju piva Novi val i koncert Jurice Pađena i Aerodroma.

Trg J. J. Strossmayera

Kotizacija iznosi 100 kuna po osobi (200 kuna po timu) za prijavljene putem obrasca, a uključuje popis originalnih i jedinstvenih pitalica koje je osmislio licencirani turistički vodič i profesor povijesti, a uobličita renomirana dječja književnica pripremljenih u printanom obliku, bon za pivu za svakog člana tima, jednu bocu pive Novi val (po članu tima), jedan čips po timu, jedan privjesak/otvarač (po članu tima), medalje za prva tri mjesta i nagrade za prva tri mjesta, službenog fotografa i drugo osoblje, organizaciju i promociju utrke, te je organizator osigurao čuvanje stvari i presvlačenje te prijevoz stvari sa starta na cilj.

S obzirom da je broj prijava ograničen, pozivamo vas da se što prije prijavite putem obrasca na webu organizatora, a sve dodatne informacije možete saznati na Facebook eventu organizatora.

Slične objave