Noviteti u slastičarnici Orijent: Dva nova okusa u povodu Svjetskog dana sladoleda

Svjetski dan sladoleda, koji se ove godine obilježava 19. srpnja, poznata zagrebačka slastičarnica Orijent obilježit će tjednom sladoleda u kojem predstavljaju nove okuse.

Noviteti ovogodišnjeg tjedna sladoleda su sladoledi od lubenice i chia sjemenki, te sladoled od Bellinija i breskvi. 

Sladoled Bellini 

Retro koktel od pjenušca i breskvi na glasu kao jedan od deset najpopularnijih koktela svih vremena. S obzirom da su ovih dana ljudi željni bezbrižnosti, u Orijentu su osmislili sladoled koji prati sezonu breskvi, a Bellini je taj koji će ovom sladoledu ‘’za odrasle’’ dati notu bezbrižnosti.

Žele od pjenušca u sladoledu će vas podsjećati na mjehuriće, dati notu razigranosti i probuditi veselje.

Sladoled Santa Lu-chia

U Santa Lu-chia sladoledu otkrit ćete sorbet koji savršeno odaje dojam kao da ste zagrizli u sočnu lubenicu, a chia sjemenke sladoledu daju teksturu, pridodaju zanimljivom izgledu sladoleda i korisne su za zdravlje.

Orijentovi novi ljetni hitovi, koje su kreirale Šeherezada Sučević i Ildeza Tahiri Martelanc, okusom i izgledom nastavljaju tradiciju originalnosti, maštovitosti i okusa koji oduševljava.

Orijent je jedna od najdugovječnijih zagrebačkih slastičarnica čija povijest seže skroz do 1936., a poznati su po kvaliteti sastojaka te recepturama koje se čuvaju u obitelji. 

Novi okusi sladoleda mogu se probati od 13. srpnja u Orijent slastičarnici u Maksimirskoj 34, te na novoj lokaciji u Petrinjskoj 2. 

A sada, presuda strogog žirija portala Lice Grada

Ruku na srce, stručni žiri portala Lice Grada sastavljen je od velikih ljubitelja sladoleda, ali i Orijent slastičarnice, pa je autor ovog teksta dobio sljedeće “kritike” na stol:

“Savršeno, osvježavajuće, prefino”.

Kako se od navedenih “kritika” ne može sastaviti ozbiljan tekst, istinitost navoda i kritike stručnog žirija portala Lice Grada možete provjeriti u Orijent slastičarnicama na adresama Maksimirska 34 i Petrinjska 2!

Slične objave