Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Mala scena vas poziva na audiciju za predstavu “Plavi zvuk”

Mala scena poziva sve glumce (za mušku ulogu) da se prijave na drugi krug audicije za predstavu “Plavi zvuk”, autorice Tene Šnajder čiju režiju potpisuje Kruna Tarle uz Moranu Dolenc kao asistenticu redateljice.

Prijavu i životopis možete poslati mailom na info@mala-scena.hr najkasnije do 12. svibnja, a svi odabrani kandidati, koji mogu pristupiti audiciji 15. svibnja u 12 sati u Maloj sceni, biti će pozvani. Za audiciju je potrebno pripremiti etidu na temu ekologije – u trajanju od najviše tri minute.

Prijaviti se mogu profesionalni glumci (završen minimalno preddiplomski studij) spremni za istraživački rad iz područja lutkarsstva i fizičkog kazališta.

“Plavi zvuk” je društveno-odgovorna predstava u kojoj se bavimo ekološkom problematikom. Održivi razvoj, svijest da novim generacijama moramo ostaviti otvorene perspektive razvoja, a ne opustošenu planetu, postala je top tema ne samo u europskim, već i u svjetskim razmjerima.

Predstava je namijenjena djeci od 9 godina naviše, dok će se pokusi odvijati u dvije faze: tijekom svibnja i lipnja, te tijekom rujna i listopada – do premijere 4. listopada.

Slične objave