Lisinski na otvorenome sada je dostupan i u zatvorenome! Predstavljamo vam Radio Lisinski

Nakon što je ovog proljeća Lisinski otvoren tako da je okružen glazbom 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja stižu i u drugim oblicima! Naime, predstavljamo vam Radio Lisinski!

„Lisinski na otvorenome“ širi se i virtualno, a pratite ga na stranici www.lisinski.hr. U gornjem desnom uglu na stranici www.lisinski.hr, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova.

Radio Lisinski je pokrenut sa željom da se KD Vatroslav Lisinski još više poveže sa svojim posjetiteljima i Zagrepčanima općenito, a svakodnevno možete uživati u klasičnoj, popularnoj, rock, jazz, tradicijskoj glazbi legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u KD Vatroslav Lisinski.

Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, rezervirani su večernji termini od 21 sat do 8 ujutro.  

U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje. 

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.

Slične objave