Interaktivna radionica o mogućnostima mobilnosti unutar Europske unije

Želite putovati, a pritom nešto i naučiti? Udruga Amazonas vam pruža mogućnost da u novoj školskoj godini putujete! Možda se odlučite provesti tjedan ili dva na planini, u velikom gradu ili malom gradu tako da odete na svoj prvi Erasmus+ projekt. I to potpuno besplatno!

Udruga Amazonas vas poziva da se pridružite interaktivnoj radionici koja će se održati u srijedu, 19. rujna, od 18:30 do 21:00 sat, na adresi Trg Francuske Republike 11, Zagreb.

Na radionici, koja će se sastojati od tri dijela, moći ćete se informirati o mogućnostima mobilnosti unutar Europske unije, o praktičnim savjetima kako pripremiti životopis i motivacijsko pismo te kako se prijaviti na projekte mobilnosti – gdje ih naći, kako odabrati odgovarajući projekt te što možete na njemu očekivati.

Također, moći ćete iz prve ruke saznati kakav je život u drugoj zemlji. Naime, volonteri udruge iz Španjolske, Italije, Francuske, Njemačke i Turske prezentirat će projekte u Zagrebu! Ispričat će vam kako su se odlučili godinu provesti volontirajući, s kakvim se izazovima susreću i što su do sad naučili iz tog iskustva.

Sve mogućnosti koje će se prezentirati su besplatne za krajnje korisnike, odnosno financirane su sredstvima Erasmus+ programa.

Ako se želite informirati, motivirati i upoznati nove ljude prijavi se slanjem osnovnih informacija (ime, prezime, datum rođenja, status na tržištu rada, stupanj edukacije) te kratke motivacije (dvije, tri rečenice zašto se želite pridružiti radionicama) na iva@amazonas.hr. Prijave se primaju do nedjelje, 16. rujna u 23:59 sati. Broj mjesta je ograničen.

Prezentacije iskustva volontera Europske volonterske službe bit će na engleskom jeziku pa je potrebno bazično poznavati taj jezik. Projekt provodi Udruga Amazonas, uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Slične objave