Buvljak koji će po prvi puta, osim ženskih izlagačica, imati i muške izlagače

Nakon prvog super uspješnog buvljaka “Doslovno nemam šta obući!” priprema se buvljak koji će po prvi puta, osim ženskih izlagačica imati i muške izlagače.

… jer nije istina da su samo žene šopingholičarke, zaljubljenice u modu i kolekcionarke odjeće… Navodno postoje i takvi dečki!

Nevažno koji ste spol/rod i s koje ste planete, kupujete li za sebe, svog partnera, sina ili kćer – na ovom buvljaku doslovno ima za svakoga po nešto!

Neće se prodavati samo bijele potkošulje, nego i vintage, retro i unikatni komade ali i poznati brendovi – Adidas, Nike, Mango, Zara, H&M, Bershka, Vans, Stradivarius, Asos i mnogi drugi.

ALI TO NIJE SVE.

Pripremljeni su i foto korner s profesionalnom fotografkinjom, Mirnom iz Maric Sisters koja će nekoliko puta napraviti happy hour. Svaki posjetitelj moći će dobiti spontanu ili pozersku fotku sebe.

Da biste na svojim novim profilnim fotkama bili što veseliji, osigurana su dva DJ-a koji će održavati dobru atmosferu tijekom cijelog dana i otvoreni šank na kojem možete popiti piće nakon iscrpnog šopinga.

Prijava za izlagače na: buuuvljak@gmail.com.

U prijavu uključite nekoliko fotki komada odjeće koje biste prodavali – po mogućnosti fotografirano uz bijelu pozadinu na danjem svjetlu. Te fotke će se koristiti u sklopu promocije eventa.

Uvjet za izlagače: morate imati vlastiti štender za odjeću. Možete prodavati i mušku i žensku odjeću, obuću, torbe, jakne, modne dodatke, nakit…

Broj izlagača je ograničen i sudjelovanje podrazumijeva simboličnu novčanu donaciju.

Buvljak je na rasporedu 12. listopada 2019. godine od 11 do 16 sati. Lokacija? Studio Smijeha u Hebrangovoj ulici 10.

Dodatne informacije saznajte na Facebook eventu Kupi muški – buvljak koji nije samo za žene.

Slične objave