Zoran Predin će u Lisinskom obilježiti 40 godina karijere

Gala koncertom u KD Vatroslav Lisinski proslavit će se 40 veličanstvenih godina glazbene karijere jednog od najznačajnijih novovalnih kantautora – Zorana Predina.

Trideset i devet objavljenih albuma. Više od dvije tisuće koncerata od Maribora do Sydneya, od Zagreba do Kaira, od Tešnja do Dublina. Indie rock, gypsy swing, jazzy šansona, kantautorske balade, filmska i glazba za kazalište. Život u kombiju. Sendviči s benzinskih stanica, fileki kolodvorskih restorana i gala večere sa predsjednicima država. Suradnja i druženje sa kolegama. Pretjerivanja svih boja. Sve se to se krije u 40 godišnjoj glazbenoj karijeri koja zaslužuje proslavu gala koncertom koji će nam predstaviti Zorana Predina u izboru najboljeg iz različitih razdoblja njegove bogate karijere.

Novi aranžmani, zanimljivi i neočekivani gosti oduševit će vas i ovu večer u Lisinskom.

Željezni repertoar Lačnog Franza, najljepši momenti nevjerojatne suradnje s dvostrukog albuma “Tragovi u sjeti” ispod prstiju vrhunskog pijaniste Matije Dedića, toplina i razigranost gypsy swinga Damira Kukuruzovića, jednog od najboljih svjetskih django gitarista, i kao jubilarno iznenađenje na ovom zagrebačkom koncertu – uvijek zavodljiva Anja Rupel, poslije dugog vremena, s pjesmama legendarnog Videosexa.

Koncert je na rasporedu u četvrtak, 07. ožujka 2019. godine.

Sadržaj donosi:

 

Slične objave