Zbirka_LG – baza fotografija grada Zagreba – prešišala brojku od 44.000 fotografija!

Bila to neka ideja za fotoreportažu, pojedinu fotografiju, ili samo neplanirana foto šetanja zagrebačkim ulicama, sve je to prvi korak uoči izlaska na teren s fotografskom opremom. Svakim izlaskom na teren i svakom novom fotografijom raste i naša baza fotografija grada Zagreba koja nosi naziv – Zbirka_LG.

Nekima će 29. studeni 2019. godine ostati u sjećanju kao tzv. Crni petak, a nama će biti dan kada je sustav Zbirka_LG prešao broj od 44.000 zagrebačkih fotografija!

Za značajniji porast fotografija, u zadnjim danima do spomenutog 29. studenog, zaslužne su pripreme za nadolazeći Advent u Zagrebu, čije smo pripreme na gradskim ulicama marljivo pratili.

Također, u narednom mjesecu – mjesecu Adventa u Zagrebu, očekujte brojne adventske fotografije! Kako izgleda Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada možete saznati na licegrada.hr/advent – to je mjesto gdje možete pogledati i sve adventske fotografije – u zadnjih nekoliko godina ili samo od ove godine – ovisno o tome što vas zanima.

Podsjećamo, bazu fotografija možete pretraživati na stranici licegrada.media/zbirka, a zadnjih 48 fotogalerija koje su dodane u sustav Zbirka_LG možete pregledati na licegrada.media/live.

Slične objave