S hashtagom #adventskolicegrada do najfinijeg kuhanog vina na Adventu

Dragi naši Instagrameri, veselimo se što ste prihvatili naš hashtag adventsko Lice Grada (#adventskolicegrada) kojim označavate svoje prekrasne fotografije Adventa u Zagrebu, stoga smo pripremili jedno malo iznenađenje za vas. Odlučili smo nagraditi najbolju adventsku fotografiju s najboljim kuhanim vinom (za dvije osobe) na kućici Bruderschaft u dvorištu Arheološkog muzeja!

Podsjećamo vas na poziv da za svoje fotografije na Instagramu koristite hashtag #adventskolicegrada kako bi pokazali svijetu kako izgleda najbolji europski Advent iz perspektive Zagrepčana! Sve fotografije ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu možete pogledati pod tagom adventzagreb2017.

Autor najbolje adventske fotografije koji je koristio hashtag #adventskolicegrada će biti obaviješten o nagradi, a pobjedničku fotografiju ćemo objaviti na webu 26.12. Što tražimo od fotografije? Želimo da nam pokažete kako uživate na nekoj od adventskih lokacija po gradu, a na odmet neće biti i da nam u opisu fotografije napišete zašto baš vi zaslužujete popiti najfinije vino ovogodišnjeg izdanja Adventa u Zagrebu. Kombinacija dobre fotografije i najzanimljivijeg opisa je dobar recept za pobjedu.

U izbor ulaze i sve dosadašnje fotografije koje su označene spomenutim hashtagom, a tročlani žiri se sastoji od naše male redakcije.

Sudjelovali u nagradnoj igri ili ne, svakako vas pozivamo da posjetite kućicu Bruderschaft koja se nalazi u dvorištu Arheološkog muzeja, u sklopu Secret Christmas Gardena!

DODATAK! Ekipa iz Bruderšafta je “podebljala” nagradu, te uz dva kuhana vina, pobjednik će dobiti i dvije kobasice po izboru!

Slične objave