Zatvara se Ilica! Bogat kulturno-umjetnički program seli na tračnice

U nedjelju 19. rujna od 7:30 do 15:30 sati, Projekt Ilica: Q’ ART seli se s Britanskog trga na glavnu zagrebačku ulicu Ilicu, zbog čega će se privremeno zaustaviti promet za sva vozila Ilicom od Frankopanske ulice do raskrižja s Primorskom ulicom.

Za to će se vrijeme promet odvijati obilaznim putem, odnosno Jukićevom ulicom. Projekt Ilica: Q’ART održava se petu godinu za redom, a ove jeseni odvija se u proširenom sedmodnevnom izdanju. Budući da će promet u navedenom terminu biti zatvoren, građani će na Ilici uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu i ispijanju kave na tračnicama.

Projekt Ilica: Q’ART – Sve boje Ilice donosi široku lepezu jesenskih boja u srce grada i ukazuje na šarolikost zagrebačke Ilice i Britanskog trga. I ove jeseni organizatori Projekta Ilica: Q’ART Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battista Ilić umjetnost vraćaju zajednici te bogatim kulturno-umjetničkim programom oživljavaju napuštene prostore grada, čime bude njegov urbani duh, ali i osjećaje društvene empatije i solidarnosti u zajednici. Ilička publika imat će mogućnost podržati lokalne obrtnike i samu umjetnost u zajednici, tijekom čega će uživati u jedinstvenom glazbenom ugođaju te sudjelovati u stvaranju novog urbanog iskustva.

Više o nadolazećem Projektu Ilica pročitajte ovdje.

Slične objave