Zaklada “Hrvatska za djecu” priprema koncert glazbene dive Nine Badrić

Zaklada “Hrvatska za djecu” priprema posebno emotivan koncert glazbene dive Nine Badrić, nove ambasadorice Zaklade na radost brojnih potrebitih obitelji i pojedinaca.

Donatorski koncert će se održati u srijedu 25. listopada 2018. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je mladim sportašima s intelektualnim teškoćama koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

Specijalna olimpijada međunarodna je organizacija koja osobama s intelektualnim teškoćama daje priliku da ostvare svoj potencijal, razvijaju fizičke sposobnosti, pokažu hrabrost, ali i radost zbog iskustva prijateljstva. Specijalna olimpijada Hrvatske je nacionalni sportski savez koji se bavi provođenjem specifičnih sportsko – rekreativnih aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama osnovan 1992. godine. Sudjelovanjem u SO programu osobe s intelektualnim teškoćama stječu veće samopouzdanje i bolju sliku o sebi. Kroz svoje aktivnosti rastu psihički, duhovno i socijalno te pokazuju beskrajnu hrabrost i entuzijazam.

Nina Badrić ovim koncertom započinje suradnju sa Zakladom “Hrvatska za djecu”.Ovo će ujedno biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu.

Ulaznice za koncert Nine Badrić za Zakladu “Hrvatska za djecu” možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski i u sustavu Ulaznice po cijeni od 130, 160, 190 i 220 kuna.

Dodatne informacije vezane uz koncert možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Slične objave