Nedjelja, 25 veljače, 2024

Zadnji vikend edukativnog programa “Egzotične zime u Zoo vrtu”

Zanima li vas kako svaki stanovnik zagrebačkog Zoološkog vrta provodi zimu, možete provjeriti još zadnji vikend Veljače. Zimski ugođaj otkriva drugu stranu Zoološkog vrta, a kako je svaka životinja posebna možete saznati tijekom “Egzotične zime u Zoo vrtu”.

Riječ je o edukativnom programu koji se u Zoološkom vrtu grada Zagreba održava vikendima (do kraja veljače) u vremenu od 11 do 15 sati.

Svaki vikend tijekom “Egzotične zime u Zoo vrtu” imao je zasebnu temu, a za vikend 24.-25. veljače vas očekuje “Prva crta obrane”. Kako bi se zaštitile od svojih grabežljivaca, neke životinje glume da nisu žive, poput nekih ptica, druge imaju otrov ili glume da su otrovne, a neke su pak jednostavno i brze i spretne što im omogućava da pobjegnu grabežljivcu.

U sklopu aktivnosti zadnjeg vikenda “Egzotične zime u Zoo vrtu”, održat će se edukativni kutak u paviljonu “Tropska kuća”, a kao “gost predavač” dolazi madagaskarski siktajući žohar koji će se moći upoznati i podragati, a za kreativce se sprema radionica izrade kućica za ptice.

Sve navedeno je primamljiv poziv da zadnji vikend veljače provedete u našem prekrasnom Zoo vrtu.

Slične objave