Subota, 13 travnja, 2024

Zabranjeno pušenje promovira novi album “Šok i nevjerica”

U petak, 30. studenog 2018. godine, u Boogaloo dolazi legendarni ex YU bend Zabranjeno pušenje, promovirati svoj novi, jedanaesti po redu album „Šok i nevjerica“.

Album je snimljen u studiju Plavi film u Zagrebu, a krajem 10. mjeseca bit će dostupan za besplatan download na službenoj web stranici benda www.zabranjeno-pusenje.com. Za hrvatsko tržište, „Šok i nevjericu“, objavit će izdavačka kuća Menart, a za područje BiH, kuća Tropic te za Srbiju kuća Menart.

Pet godina nakon posljednjeg albuma (Radovi na cesti, 2013.), Pušenje će se novim, još boljim materijalima, potrudit opravdat veliku pauzu i najavljuju da će uz standardnu postavu benda, gostovati tuzlanska reperica Sassja, kao vokal na pjesmi „Kupi nas Ali“ te majstor sevdalinki Damir Imamović, na pjesmi „Svjetla Sarajeva“.

“Uvijek postoje nevjerica i skepsa kada je u pitanju novi album benda s velikom kilometražom. Naša je želja da šok bude pozitivan i da se ljudi iznenade koliko se dobar album može napraviti iako nosi broj 11”, kaže frontmen benda i autor većine pjesama Sejo Sexon.

Zabranjeno pušenje nam u Zagreb dolazi u „uigranoj“ postavi: Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), Klo (Dejan Orešković) i Lana Škrgatić.

Pretprodaja ulaznica krenula je 16. listopada po cijeni od 80 kn, a na dan koncerta po cijeni od 100 kn. Ulaznice u prodaji putem sustava Eventim i Entrio, blagajna kluba Boogaloo, Diry Old Shop te knjižara Rockmark.

Slične objave