Subota, 13 travnja, 2024

WRC: Televizijski prijenos Croatia Rallyja u više od 150 zemalja širom svijeta

Sadržaj donosi zagrebackimagazin.hr

Prijenos treće etape ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) koje se vozi u Hrvatskoj prenosit će se u više od 150 zemalja širom svijeta. Do početka natjecanja je preostalo svega šest dana kada će najbolji reli vozači današnjice juriti našim lokalnim cestama. 

Sportski spektakl bit će dostupan i gledateljima u Hrvatskoj na domaćim TV kanalima. Gledatelji u Hrvatskoj će natjecanje moći pratiti u programu Hrvatske radiotelevizije i Arena Sporta, kao i preko WRC+ servisa.

Arena Sport će svaki dan uživo prenositi brzinske ispite i ljubitelje automobilizma u Hrvatskoj pravovremeno informirati o svim zanimljivostima s terena, kao i o aktualnom poretku.

Na HTV2 će gledatelji u četvrtak, 22. travnja od 18:50 do 20:10 moći pratiti svečano otvaranje Croatia Rallyja, a u petak, 23. travnja će se u večernjem programu moći pogledati najzanimljiviji isječci.

U subotu, 24. travnja, će se na HRT2 uživo prenositi 2 brzinska ispita, a najzanimljiviji isječci slijede u večernjem programu. Nedjelja, 25. travnja, je rezervirana za prijenos uživo 2 brzinca (Power Stage) te ceremoniju proglašenja pobjednika, uz ključne isječke u večernjem programu. 

Tekst i fotografija: Press / Mario Pavlović

Slične objave