Vraća se popularno događanje koje oživljava Ilicu!

U ponedjeljak, 13. rujna 2021. godine, otvara se jesensko izdanje Projekta Ilica: Q’ART, pod sloganom: Sve boje Ilice, a trajat će sve do 19. rujna.

Projekt Ilica: Q’ART ponovno vraća umjetnost zajednici unutar javnih prostora u raznim akcionističkim formama, odnosno svojim širokim kulturno-umjetničkim programom revitalizira napuštene gradske prostore te budi osjećaje empatije, solidarnosti i sam život u gradu. 

Projekt Ilica: Q’ART građanima će pružiti mogućnost da podrže lokalne obrtnike i samu umjetnost u zajednici, tijekom čega će uživati u jedinstvenom glazbenom ugođaju. Program Projekta Ilica: Q’ART odvijat će se od 13. do 19. rujna 2021. godine, kroz tjedan na Britanskom trgu, a u nedjelju na Ilici. Otvorenje Projekta začinit će glazbena atmosfera Radija 808 i benda Mangroove te “STYLE ME” tematika posvećena modi i modnim dodacima. 

Projekt Ilica: Q’ART, čiji su organizatori Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battista Ilić ispred Umjetničke organizacije IMAGINE platforme, dio je inicijative i projekta sinteze raznih umjetničkih događanja u gradu Zagrebu Turističke zajednice grada Zagreba pod nazivom Artupunktura, a produkcijski partner Projekta Ilica: Q’ART je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika.

Tekst: Press

Slične objave