U potrazi ste za poslom? Pogledajte najnovije poslove na tržištu rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži građevinskog radnika (m/ž) i montera / vodoinstalatera vanjskih vodovoda (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je iskustvo četiri do pet godina, samostalnost i organiziranost. Aplicirajte klikom na link.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.9. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, obvezno znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Gi Group zapošljava menadžera razvoja poslovanja (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 9.10. Uvjeti za zaposlenje su sveučilišna diploma, najmanje tri godine radnog iskustva u HR-u, poznavanje HR trendova i praksi na tržištu Hrvatske i tečno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

RC Dalmatia Development zapošljava na poziciji Construction Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.9. Očekuje se iskustvo u upravljanju gradilištem, iskustvo u projiciranju, poznavanje AutoCAD-a, odlično znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Pliva traži u Zagrebu: tehničara analitičara (m/ž), vodećeg IT poslovnog analitičara (m/ž), višeg projektnog menadžera u globalnoj nabavi (m/ž). Poželjno je iskustvo na sličnim poslovima, poznavanje MS Office-a i engleskog jezika. Aplicirajte.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera / inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 18.10. Uvjeti su visoka ili viša stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika i slično. Prijavite se klikom na link.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu, Velikoj Gorici, Sesvetama i Dugom Selu. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Provjerite više i aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži voditelja financija i računovodstva (m/ž) te financijsko računovodstvenog djelatnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 2.10. Za poslove je potrebno šest do deset godina radnog iskustva, poznavanje engleskog jezika te visoka ili viša stručna sprema. Prijavite se putem linka.

Visina DIR d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su obavezan KOD 95, radno iskustvo, odgovornost i motiviranost u izvršavanju svakodnevnih zadataka. Prijavite se.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 30.9. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Slične objave