Četvrtak, 21 rujna, 2023

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu poslova u Zagrebu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Institut za razvoj obrazovanja zapošljava voditelja projekta financiranih sredstvima EU u području obrazovanja (m/ž) te administrativnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 11.10. Poslodavac traži visoko obrazovanje, poželjno iz društvenog ili humanističkog područja, tri godine radnog iskustva te napredno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rok prijave je 25.10., a posao se obavlja od kuće. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i bonuse, fleksibilne sate rada, specijalizirani online trening i drugo. Uvjeti su poznavanje poljskog ili engleskog. Prijavite se.

Macel plin d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.10. Uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, viša ili visoka struka elektrotehničkog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi redovita primanja i ugovor o radu na neodređeno. Prijavite se.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.10. Uvjeti su znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikativnost, ljubaznost, fleksibilnost. Nudi se plaća od 6.000 kuna mjesečno. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Product Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 16.10. Traži se veliki interes prema novim tehnologijama, iskustvo u vođenju softverskih, mobile i online projekata, sposobnost brzog razumijevanja. Poželjno je programsko iskustvo, razvijene vještine vođenja projekata te znanje engleskog jezika. Prijavite se na linku.

Gromela Centar traži nove članove tima u Zagrebu: skladištar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima / kranist (m/ž), dipl. ing. građevinarstva (m/ž). armirač – majstor (m/ž), zidar – majstor (m/ž). Rok prijave je 29.10. Prijavite se.

Skladišna logistika d.o.o. traži servisera viličara (m/ž) u Hrvatskom Leskovcu. Rok prijave je 14.10. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovna primanja i edukaciju. Aplicirajte.

Signum Iks d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u proizvodnji i montaži reklama (m/ž) u Zagrebu – Ivanja Reka. Rok prijave je 16.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje ručnog alata, odgovoran pristup radu i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Donarium d.o.o. zapošljava agenta za nekretnine (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.10. Poželjna je licenca za agenta nekretninama, a potrebni su informatičko znanje, radno iskustvo i vozački ispit B kategorije. Aplicirajte.

Foreo zapošljava djelatnika za tehničko održavanje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, dobra tehnička znanja i slično. Prijavite se ovdje.

Slične objave