Donosimo vam najnoviju ponudu aktualnih i atraktivnih vijesti s tržišta rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Mea Gea d.o.o. traže krojača – šivača, pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada su Zagreb, Sesvete, a rok prijave 20.9. Traži se više osoba za rad, sa ili bez iskustva. Uvjeti su srednja stručna sprema, poželjno tekstilnog smjera. Prijavite se ovdje.

Pevex zapošljava u Sesvetama na pozicijama: asistent u ugostiteljstvu (m/ž), voditelj službe održavanja (m/ž) i skladištar – viličarist (m/ž). Radno iskustvo je poželjno. Aplicirajte

CCC traži prodavače (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.8. Posao se sastoji od prodaje obuće i torbi. Uvjeri su komunikativnost i završena srednja školska sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, a poželjno je radno iskustvo u prodaji. Prijavite se

Strabag traži suradnika u IT odjelu i telekomunikacijama (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 18.9. Uvjeti su tehničko obrazovanje u području telekomunikacija, praktično iskustvo, samostalnost u radu, znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje

e-llis BV zapošljava na poziciji Local Transport Coordinator (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, radno iskustvo u transportu i logistici, napredno poznavanje engleskog jezika i MS Office-a. Prijavite se.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava krojača/ šivača zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebna je srednja stručna sprema tekstilnog usmjerenja, poželjno iskustvo u prodaji, iskustvo u krojenju i šivanju te sklonost timskom radu. Prijavite se

Energo – Tehna d.o.o. zapošljava cjevara (m/ž), bravara (m/ž) i zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec, a rok prijave je 1.9. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna, a radno iskustvo nije uvjet. Prednost imaju osobe s tehničkom strukom. Aplicirajte.

Primevigilance Zagreb zapošljava na pozicijama medical doctor with clinical experience (m/ž) i nurse with clinical experience (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 12.9. Uvjeti su napredno poznavanje engleskog jezika, dobre IT vještine i organiziranost. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Auto Benussi traži prodajnog savjetnika za vozila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 31.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, obvezno znanje engleskog jezika. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se putem linka.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.9. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se.

Slične objave