Četvrtak, 28 rujna, 2023

Top 10 Instagram lokacija ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu

Vjerojatno i male ptice na grani znaju za naš hashtag adventskolicegrada kojim želimo okupiti što više adventskih fotografija nastalih iz perspektive Zagrepčana, stoga smo odlučili malo razmisliti koji bi mogli biti najatraktivniji adventski kadrovi u Zagrebu. U nastavku donosimo naš izbor…

Podsjećamo vas na poziv da za svoje fotografije na Instagramu koristite hashtag #adventskolicegrada kako bi pokazali svijetu kako izgleda najbolji europski Advent iz perspektive Zagrepčana! Sve fotografije ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu možete pogledati pod tagom adventzagreb2017.

Ne, ne i ne, niti jedan izbor koji uključuje fotografije Adventa ne može proći bez – Zrinjevca!
Caffe de Matoš: hit ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu je i mjesto gdje možete napraviti prekul Instagram fotografije. Osim Matoša, tu su i raznorazni natpisi koji su vrlo fotogenični, te jedan dodatak koji ćete vidjeti u nastavku popisa…
Na na istom tom Caffe de Matošu postavljen je prozor kroz koji možete vidjeti prekrasnu panoramu Zagreba. Ovo je prekrasna prilika za vrlo maštovit kadar zagrebačkih krovova sa Strossa
Ovaj izbor ne može proći bez Adventa u Klovićevim dvorima jer je ovo jedina lokacija gdje imate pravu pravcatu pozornicu s koje puca prekrasni pogled na zagrebačku katedralu. I da, tu je i rasvjeta!
Ostat ćemo još malo na platou Gradec: ne smijete propustiti napraviti adventsku fotografiju Tesle i Penkale
U tunelu Grič se trenutno nalazi druga scenografija ovog Adventa čija je tema Želja. Na kraju krajeva, tunel Grič i Advent, trebate li još argumenata?
Prema broju klikova i lajkova na svim našim platformama, izgleda da je Marićev prolaz jedan od najljepše ukrašenih lokacija. To je dovoljan razlog zašto bi baš tamo mogli napraviti genijalnu fotku za vaš Instagram račun
Spoj eksponata Arheološkog muzeja i modernih adventskih kućica (Secret Christmas Garden) je poprilično fora, a uvijek možete i navratiti na najbolje kuhano vino i kobasice kod naših prijatelja na Bruderšaft kućici!
Pogled na adventsko izdanje Tomislavca. Treba li vam još razloga?
Definitivno se isplati biti strpljiv i pričekati prolazak najljepšeg tramvaja koji ovih dana kruži zagrebačkim ulicama. Vjerujte, ovo je hit!

Podsjećamo vas da koristite #adventskolicegrada kod objave fotografija na vašim Instagram računima. Zašto? Zato da pokažemo kako izgleda najljepši europski Advent iz perspektive Zagrepčana!

Slične objave