The Frajle najavile drugi koncert u KD Vatroslav Lisinski!

The Frajle u Zagrebu uživaju veliku popularnost, stoga i ne čudi što je prvi koncert u Lisinskom 24. travnja 2018. godine, pod nazivom “Ljubav na dar”, rasprodan mjesec dana unaprijed, a zbog velikog interesa dodan je još jedan koncert, 07. svibnja.

Četiri dame… Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine skupinu The Frajle. Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.

The Frajle uspijevaju u onome što mnogima ne polazi za rukom – na jednom koncertu podjednako drže publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu od ruske ciganske, svojih vlastitih do aktualne pop-rock glazbe. Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Ulaznice za drugi koncert možete pronaći na blagajni Lisinskog ili na stranicama KD Vatroslav Lisinski.

Slične objave