Termini nove predstave u Studiju EXIT – ”Susret” Nine Mitrović

0
214

Nakon premijernog prikazivanja predstave “Susret” u Studiju EXIT, koje će se održati 19. i 20. listopada, predstavljeni su novi termini izvedbi.

Prema riječima autorice i redateljice Nine Mitrović Susret je napeta psihološka drama o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju. I pitanju koje se krije u pozadini cijele priče: Što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav?

Susret je 2009. nagrađen nagradom za dramsko djelo Marin Držić. Izveden je 2013. u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu, u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre, u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom Narodnom Gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera. Ovo je prvi put da će ga hrvatska publika imati prilike vidjeti na pozornici.

Termini izvedbi predstave

Nedjelja, 21. listopada u 19 sati – Studio EXIT

Srijeda, 24. listopada u 19 sati – Studio EXIT

Petak, 26. listopada u 19 sati – Studio EXIT

Ulaznice su u prodaji, a možete ih pronaći na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) od utorka do subote u terminu od 16.30 do 20 sati, na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1) sat vremena prije početka predstave, te online na www.ulaznice.hr

Sadržaj donosi: