VijestiDogađanja u ZagrebuSpremni za malo čarobiranja? Krenite s Purgericom na besplatna nedjeljna španciranja!

Spremni za malo čarobiranja? Krenite s Purgericom na besplatna nedjeljna španciranja!

Ove nedjelje, 28. lipnja, dvije pripovjedačice pozivaju vas da dođete poslušati priče, od kojih vam se osmijeh s lica ne miče.. priče su to o čvenkovima, influensericama, magičnim adresama i wannabe kontesama, o banu i njegovim damama, o Mrakima i Murama, o krijesovima koji se bave tamama, a najviše o onome koji Vrijeme broji, i vjekovima ponosno pod zelenim obroncima Medvednice na svoja dva brijega stoji! 

Odaberite temu i pridružite se Purgerici na besplatnim tematskim turama: 

DATUM: nedjelja, 28.06.

1.TEMA: Vraćam se Zagrebe tebi (ljetno izdanje)
VRIJEME i MJESTO SASTANKA: 10:30h, Manduševac
“Od čvenka do čvenka, priče ove nek’ budu poput najljepšeg gešenka, nek’ ožive stare fasade, ispričat ćemo najljepšu posvetu tebi, voljeni naš grade!”

2.TEMA: Začarane priče
VRIJEME i MJESTO SASTANKA: 20:30h, Kula Lotrščak
“Na sjeveru grada, skriva se naša davna nada, već nas stoljećima čuva s grba našeg grada…čarolija njena počinje iza vrata, što skovali su ih oni od neobičnog zanata..i ostavili nam svoju staru predaju i mudru riječ, od koje će naši koraci večeras poteć…”

PRIJAVA: DA, obavezna, za obije ture. Prijaviti se možete na 0916363661 ili na purgerica@yahoo.com – ljubazno se moli da napišete svoje cijenjeno ime i prezime, termin u kojem želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom 

Spremni za malo čarobiranja? Krenite s Purgericom na španciranja! 

Naslovne teme