Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023

Spektakularna predstava Šetnja s dinosaurima dolazi u Arenu Zagreb

Zagreb se sprema na povratak najvećih i najstrašnijih bića koja su ikad kročila planetom Zemljom! ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene ovim čudesnim životinjama, a u Hrvatskoj će, u sklopu velike svjetske turneje, od 8. do 10. ožujka 2019. godine, biti prikazana pet puta.

Live show u trajanju od sat i četrdeset minuta temelji se na nagrađivanoj BBC emisiji koju je pogledalo više od 700 milijuna ljudi, a donosi i obećaje nešto potpuno drugačije i posebno! 18 dinosaura u svojoj prirodnoj veličini lovi, šeta, njuši i kruži nad gledateljima te ih vode na povijesno edukativno putovanje u drevni svijet prije 200 milijuna godina u kojem su vladari bili upravo oni.

Da je riječ o nevjerojatnoj predstavi i spektaklu koji se ne smije propustiti potvrđuju i odlične kritike vodećih svjetskih medija. Tako američki The Times navodi: “WOW, WOW, WOW…informativno i zabavno!”, britanski The Guardian: “Trijumfalno!, The Sun kaže kako je riječ o pravom spektaklu, a Daily Telegraph da su dinosauri uistinu nevjerojatni. Te se čudesne životinju izmjenjuju na pozornici, međusobno komuniciraju, a s obzirom na svjetlosne i zvučne efekte, najnoviju tehnologiju i produkciju u koju je uloženo više od 20 milijuna dolara, publiku odvodi ostavlja bez daha  nevjerojatno realističkim prikazom bez obzira gdje se nalazila u dvorani.

Ulaznice možete pronaći u sustavu Eventima.

Sadržaj donosi:

 

Slične objave