Službeni after-party otvorenja Fuliranja u The Garden Breweryju

Službeni after-party otvorenja Fuliranja je u The Garden Brewery 29. studenog, gdje su za glazbu zaduženi Justin Robertson, Dean Sunshine Smith, te Nick & Pepi.

Vrijeme Adventa u Zagrebu donosi i sjajan program na Strossmayerovom trgu, a prvu večer Fuliranja službeno će se zatvoriti u The Garden Breweryju.

Justin Robertson je jedan od začetnika elektroničke scene, a sve od studentskih dana u Manchesteru gdje je sve počelo s acid house zvukom, do trajnog preseljenja u London, Justin je na glazbenoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Pridružuje mu se Dean Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa, kao i Adriatic Coasting duo Nick Colgan & Pepi Jogarde dvojac iza sjajne glazbene večeri i radijske emisije, te pokretači istoimene live i DJ booking agencije koja je zaslužna za kreiranje cijelog glazbenog programa Fuliranja.

Fuliranje se vraća na Strossmayerov trg u sklopu Adventa u Zagrebu od 29. studenog 2018. do 1. siječnja 2019. godine uz sjajan izbor glazbe, hrane i zabave, a jedini je adventski program koji za službeno pivo ima nezavisnu i craft pivovaru – The Garden Brewery.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete pronaći u sustavu Entrio.

Slične objave