Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Sljedeći vikend na Green River Festivalu čeka nas izbor za Miss Save!

Na Green River Festivalu ove subote 05. rujna u 18:00 h na savskom nasipu kod Hendrixovog mosta očekuje vas prava poslastica! Druženje u subotu ima jedan cilj, a to je dobro se zabaviti, te ponovno vratiti život na rijeku Savu i oživjeti nekadašnje natjecanje za izbor Miss Save.

Ovaj koktel dobre zabave začinjen je i s kategorijom Savski Tarzan gdje će se i muški dio natjecatelja moći predstaviti. Voditeljica ove manifestacije bit će Ida Prester koja će nakon samog natjecanja uskočiti na mjesto DJ’a ta mix pult gdje će svi posjetitelji imati priliku slušati same hitove. U žiri se smjestila totalno cool ekipa, a natjecatelji će imati priliku odgovarati na razna pitanja, zabavna, nezgodna i vrckava.

Također, popularna Facebook grupa “Zakaj volim Zagreb” na Green River Festivalu organizira izložbu fotografija s motivima našeg grada. Ova Fb grupa okuplja istinske zaljubljenike u naš grad koji su svoje emocije pretočili u sjajne fotografije, a svi ih možete pogledati od 7.9 pa sve do kraja Green River Festivala.

Motivi svih fotografija su zagrebački, uhvaćeni okom amatera, no istodobno zaljubljenika u ljepote našega grada.

Slične objave