Srijeda, 24 travnja, 2024

Sedamnaest natjecatelja iz deset europskih zemalja stiže na Zagifest

Manje od tjedan dana dijeli nas do početka prvog izdanja međunarodnog dječjeg festivala Zagifest. Histrionski dom će u dvije festivalske večeri, 28. i 29. travnja 2018. godine, predstaviti sedamnaest natjecatelja iz deset europskih zemalja.

Organizator festivala je Udruga Do Mi So, voditelj programa Dalibor Petko, a mlade će glazbenike zabavljati naša najpopularnija teen zvijezda Endi. A prvi će na pozornicu Zagifesta izaći pjevači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Rusije, Mađarske, Makedonije, Malte i Italije.

Daria Pozdeeva stiže iz Rusije s pjesmom “10 000 lajkova” za koji je snimila i moderni pop video spot kojim najavljuje svoj nastup na festivalu, a Zagreb će ugostiti i talentiranu Makedonku Minu Blazhev koja je sudjelovala na TV natjecanju Pinkove Zvjezdice te je svoju zemlju predstavljala i na dječjoj Euroviziji.

Tu su još brojni talentirani pjevači koji stižu s autorskim pjesama koje je u uži izbor odabrao Tihomir Preradović, poznati hrvatski producent i autor koji je surađivao s brojni umjetnicima, a prošle je godine bio i član hrvatskog stručnog žirija za 63. izdanje Eurosonga.

Slične objave