Petak, 8 prosinca, 2023

Saznajte sve o ovogodišnjem izdanju Adventa u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada

Jučerašnjim danom započela je manifestacija Advent u Zagrebu kojom se obilježava najčarobniji dio godine. Ove godine Advent u Zagrebu traje punih 39 dana, sve do 7. siječnja 2020. godine.

Kao i zadnjih nekoliko godina, raspored nam je prepun bogatim događanjima i reportažama koje smo zacrtali napraviti u narednih mjesec i nešto sitno.

Kako bi vama, našim dragim čitateljima, omogućili bolji uvid u pogled na Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, pripremili smo vam stranicu licegrada.hr/advent.

Na stranici licegrada.hr/advent možete saznati kako pogledati sve članke na temu ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, kao i najave događaja koji su tematski orjentirani prema adventskom vremenu koje je pred nama.

I naravno, ne smijemo izostaviti niti element koji je od samog začetka portala Lice Grada nama najvažniji – fotografije. U sustavu Zbirka_LG, bazi fotografija grada Zagreba, trenutno se nalazi preko 3.000 adventskih fotografija!

Na stranici licegrada.hr/advent možete vidjeti kako pregledati sve te fotografije, ali i fotografije ovog Adventa u Zagrebu, kao i fotogalerije koje ćemo objaviti na portalu licegrada.hr.

Prve velike fotogalerije, one od paljenja adventske svijeće na Manduševcu, otvaranja Ledenog parka na Tomislavcu i paljenja lampica na Zrinjevcu, već možete pogledati na portalu Lice Grada.

Osim bogatog adventskog sadržaja koji vas očekuje na portalu, isto ćemo prenositi i putem naših društvenih mreža, pogotovo putem Instagrama.

Pridružite nam se u još jednoj čaroliji koja će se privremeno nastaniti na zagrebačkim trgovima, ulicama, parkovima, ali i na portalu Lice Grada!

Slične objave