Raspored poznate bajke adaptacije braće Grimm – Ivica i Marica – u Kazalištu Trešnja

Prvi premijerni naslov u novoj sezoni kazališta Trešnja adaptacija je bajke braće Grimm, Ivica i Marica. Predstavu je režirala Lea Anastazija Fleger prema tekstu i dramaturgiji Nikoline Rafaj.

O predstavi

Bajka o bratu i sestri koji lutajući šumom nailaze na jedno tek naizgled slatko iznenađenje, jedna je od najpoznatijih bajki braće Grimm uz koju generacije iznova svjedoče o neiscrpnoj ljubavi djece koja potporu pronalaze samo jedno u drugome.

Bajka koju bi svi mogli prepričati u jednom dahu krije i one koji su zalutali u šumi prije Ivice i Marice, baš kao i poneke koji iz šume tako uporno odbijaju otići. U šumu uvijek zalutaju neka nova djeca, s još bujnijom maštom – a njih se isplati čekati.

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

Režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger, a dramaturgiju Nikolina Rafaj. Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar – Oko.

IZVEDBE: 9. studenog 2019. godine u 17 sati

10. studenoga u 11 sati
23. studenoda u 17 sati
24. studdenoga u 11 sati

Godine: 5+ godina

Rezervacije:
01/3638 556
tresnjatresnjevka@gmail.com

Slične objave