Subota, 15 lipnja, 2024

Rally Show Santa Domenica: Oktansko ludilo na makadamu se nastavlja!

Vrijedni RSSD tim ponovno se okupio kako bi Vam i ove godine pripremio makadamski rally show u svojem najboljem izdanju. 

Do 11. Rally Showa Santa Domenica – jedinog makadamskog rallyja u regiji i sasvim sigurno najposjećenijeg automobilističkog natjecanja na ovim prostorima dijeli nas malo više od dva mjeseca. 

RSSD tradicionalno u Svetoj Nedelji i na Savršćaku kraj Samobora okuplja vrhunska imena iz hrvatskog, europskog i svjetskog rally svijeta. Više o pobjednicima dosadašnjih izdanja makadamskog spektakla pogledajte na: https://rallysantadomenica.com/povijest 

Kroz posljednje desetljeće ovu utrku posjetili su vozači iz više od 10 europskih zemalja, a utrke su popraćene od strane lokalnih turističkih zajednica (pa je RSSD obuhvaćen kao jedna od atrakcija turističke ponude u adventskom razdoblju), ali i od strane medija koji su živopisno prenosili svoje doživljaje ove utrke, uspoređujući je s Orašarom. Mnogi su se fokusirali na same automobile i tehniku vožnje, a neki su svoju pozornost usmjerili prema ulogama ljepšeg spola u svijetu autosporta. 

Gledajući unazad na lijepu povijest ovog natjecanja, stvarno možemo reći da je Rally Show Santa Domenica više od ljubavi prema rally-u, a ako ste i dalje skeptični, posjetite nas i uvjerite se sami.

Tekst: Press

Slične objave