Petak, 22 rujna, 2023

Prvi zagrebački koncert Maje Posavec u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 22. studenog čeka vas prvi zagrebački koncert divne Maje Posavec s punim bendom koji će vam uživo prezentirati ovogodišnji prvijenac album “Kada ne bih imala strah”, s kojim je zaslužila niz pozitivnih glazbenih kritika.

S Majom sviraju Damir Mihaljević (bubnjevi), Vinja Marino (bas), Ivan Kapec (gitara), i Franjo Klinar (klavijature) te će uz uz nove pjesme s prvog samostalnog albuma, izvesti i odabir autorskih pjesama Detoura: „Daleko“, „Plešem sama“, „Pijani Pilot“, veliki hit singl „Tvoj Glas“, rock baladu „To je ono što me čini sretnom“, i druge pjesme.

Dobitnica dva Porina (najbolji pop album 2015., Detour, „A što ak ja…“; najbolja voklana suradnja 2016, Neno Belan & Maja Posavec, „Tvoj glas“). S Nenadom Borgudanom (Detour) napisala je hitove „Mjesec“, „Ljeto počinje“, „Prijatelj“, „Zmaj“ i druge, a samostalno potpisuje veliki hit singl „Daleko“.

Na albumu je surađivala s glazbenicima i producentima koji su joj pomogli zaokružiti zvučnu sliku kakvu je zamislila u spajanju raznih faza i stilova tijekom nastajanja pjesama.

Producent većine pjesama je Višeslav Laboš, a pjesme Budi jak i Dok Držiš Me Za Ruku producirao je Tomislav Franjo Šušak. Pijanist i dirigent Karlo Hubak napravio je klavirske aranžmane za Nećemo se naći i Tiho.

Dizajn i omot albuma je radila dizajnerica Iva Canki koja je u suradnji s Majom složila knjižicu od Majinih kolaža, tekstova i črčkarija.

Slične objave