Projekt Ilica: Q’ART – Buvljak i second hand modna revija na ulici

Što se dogodi kada Projekt Ilica: Q’ART zatvori dio Ilice? Terase se premjeste na tračnice, gdje se postave i štandovi koji u ponudi imaju raznoliku second hand odjeću, nakit, igračke, knjige i još puno toga, a Ilicu preplavi more Zagrepčana.

Te iste terase u nedjeljno jutro okupirali su građani koji su imali prilike degustirati delicije gastro blogera, ispijati kavu u inače kaotičnom i prometnom okruženju, koje je ovu nedjelju bilo isto tako kaotično, ali u potpuno drugom smislu te riječi.

Nešto prije podne, na Ilici je nastupila second hand modna revija – MODQ’ART. Uloge modela preuzele su osobe poput Tihane Harapin Zelepugin, Etne Maar, Aljoše Šerića, Larise Lipovac, Manuele Svorcan, Aleksandra Battiste Ilića, Hrvoja Klobučara te Josipa Tešije. Većinu odjevnih kombinacija odabrala je legenda Tekstilno tehnološkog fakulteta, Jadranka Bačić, kojoj je časopis Elle prošle godine dodijelio i nagradu za životno djelo na području mode.

Treću godinu za redom, Projekt Ilica: Q’ART pokazao je što se može napraviti uz malo volje i truda, a mi možemo samo žaliti s tim što Projekt Ilica živi samo jednom godišnje.

Već počinjemo odbrojavati do sljedećeg, četvrtog izdanja, ovog uistinu genijalnog projekta!

Više fotografija možete pronaći na licegrada.media/live.

Slične objave