Preko 51.000 zagrebačkih fotografija u sustavu Zbirka_LG

Dva tjedna nakon velike obljetnice i proslave prvih 50.000 fotografija u sustavu Zbirka_LG – bazi zagrebačkih fotografija platforme Lice Grada – vrijeme je za još jednu obljetnicu! Naime, s 15. svibnja 2020. godine Zbirka_LG je prešla brojku od 51.000 zagrebačkih fotografija.

Dio tih najnovijih fotografija možete pronaći u sklopu projekta Kronike – skup kategorija koje putem fotografija dokumentiraju život u Zagrebu. Objave Kronika možete pogledati na licegrada.hr/kronike. Uglavnom je riječ o fotoreportažama, te projektima Puls jednog grada i Neki drugi Zagreb.

Za kraj ću ubaciti jedan dio iz članka koji sam naveo u prvoj rečenici ovog članka

1. Svakako bi preporučio da pogledate Kronike (licegrada.hr/kronike). Kronike su skup kategorija portala Lice Grada koje dokumentiraju život u gradu Zagrebu, a koje se baziraju na fotografijama. Više o Kronikama pročitajte na licegrada.hr/zagrebacke-kronike

2. Ukoliko ste prvi ili drugi put na stranicama platforme Lice Grada, svakako bi vam preporučio da proučite stranicu Istraži Lice Grada (licegrada.hr/istrazi) gdje se nalaze osnovne informacije o platformi.

3. Još jedna stranica koju vrijedi pogledati je svakako stranica Fotografija (licegrada.hr/fotografije). To je mjesto gdje možete saznati više o fotografijama platforme

Za kraj – hvala na praćenju, lajkanju, dijeljenju i potpori za rad platforme Lice Grada!

Ivan

Slične objave