Preko 48.000 zagrebačkih fotografija u sustavu Zbirka_LG!

Dolazak proljeća i ljepšeg vremena svakako je mamac za duge šetnje gradskim ulicama i hvatanje novih kadrova. Zima je ostala iza, a ispred nas su samo topliji, sunčaniji i dulji dani. Da, točno tako, no sumnjam da je bilotko krajem veljače očekivao da ćemo proljeće 2020. godine provesti doma u strahu od virusa i rušenja zgrada zbog velikog potresa koji je pogodio Zagreb krajem ožujka. Kako god da bilo, i negativna događanja u Zagrebu, Hrvatskoj pa i svijetu, su priča za sebe, stoga fotoaparat ne miruje.

Zašto pišem ovaj članak? Pišem ga zato što je početkom travnja 2020. godine platforma Lice Grad je dočekala još jednu obljetnicu! Naime, baza zagrebačkih fotografija Zbirka_LG, smještena na licegrada.media, prešla je brojku od 48.000 fotografija! Preko 95% fotografija nastalih u zadnja 2 tjedna tematski je vezano uz aktualnosti – koronavirus i potres u Zagrebu, a možete ih pogledati ovdje.

Bez da duljim, pretragu svih 48.000 zagrebačkih fotografija možete obaviti na licegrada.media, gdje možete i pogledati zadnje fotografije koje su dodane u sustav Zbirka_LG.

Slične objave