Utorak, 5 prosinca, 2023

Plesna radionica argentinskog tanga na Fuliranju: Poznati DJ’i i nastup Dore Trogrlić

U dobrom društvu vrijeme brzo leti, a na Fuliranju je to brzinom svjetlosti. Već je drugi tjedan Fuliranja, a evo i što nas očekuje od glazbenih poslastica:

Ovog tjedna gourminglat ćemo uz dobro poznate DJ-e: Hrwoe, Simon O’Keeffe, Fourmi Rouz, Pips, Adriatic Coasting i Carlito. Pripremaju se i vrući latino ritmovi, nastupi mladih glazbenih zvijezda i Kids&Family Day. 

U subotu od podneva možete uživati u fantastičnom duu, Vidu Hribaru & Nini. U blagdansko raspoloženje uvode nas nesvakidašnjim izvedbama i aranžmanima klasičnih božićnih pjesama. 

Nedjelja je pravi dan za druženje s najbližima i najmlađima  i zato se uputite na Strossov trg, gdje od 11 sati nastupa dječji zbor Zagrebački anđeli. Mali anđeoski glasovi učinit će ovu nedjelju nezaboravnim obiteljskim danom.

Na Fuliranju svoje mjesto uvijek nalaze i mladi glazbenici. Ove nedjelje od 13 sati moći ćete uživati u nastupu Dore Trogrlić, mlade svestrane glazbenice i studentice, koja će nas zabavljati s jazz i blues izvedbama te mixevima pop-a, jazz-a i soul-a.

U utorak 10.12. u 17 sati zakoračite u Tango vremeplov, a nakon kratke edukacije pokažite svoje plesne vještine na radionici plesa s poznatim tango plesačima i osjetite svu strast ovog popularnog plesa. Bit će ovo vruće minglanje na Fuliranju.

U srijedu, 11.12 od 17 sati pozornicu preuzima Antonio Perina, hrvatski glazbenik, kantautor i multiinstrumentalist, a nakon njega od 19 h svoje će beatove s prisutnima podijeliti Carlito.

GLAZBENI PROGRAM OD 5.12. DO 11.12.2019.

5. 12. čet 17 h HRWOE

6. 12. pet 17 h SIMON O’KEEFFE

7. 12. sub 12 VID HRIBAR & NINA

17 h FOURMI ROUZ

8. 12. ned 11h DJEČJI ZBOR

13 h DORA TROGRLIĆ

17 h PIPS

9. 12. pon 12 h ADRIATIC COASTING

10. 12. uto 17 h TANGO INTERNATIONAL FESTIVAL

11. 12. sri 17 h AD PERINA

19 h CARLITO

Sve o ovogodišnjem izdanju manifestacije Advent u Zagrebu iz perspektive portala Lice Grada, možete pronaći na stranici licegrada.hr/advent.

Slične objave