VijestiDogađanja u ZagrebuKako je Purgerica pronašla Božić - besplatan tematski razgled

Kako je Purgerica pronašla Božić – besplatan tematski razgled

Bila jednom jedna Purgerica, koja je silno voljela čitati i pripovjedati priče. Pa je među bajkama, narodnim predajama i legendama, krenula potražiti gdje se to sakrio Božić. I pronašla ga je.  U skrivenim dijelovima našeg dragog grada. U pričama o Svarogu, Perunu, Ladi i Morani. U šumi Striborovoj, usred našeg Griča. U duhu naših predaka. Koji su se okupljali oko ognjišta. I pričali priče. Dođite. Otkrit ću nam jednu posebnu priču. O ljudima. O vatri. I najljepšoj magiji koja postoji. Zaželi želju, #uhvatipurgericu i pronađi Božić!

Kad i gdje?

18:30h, ispred kipa bana Jelačića. Potražite vašu Purgericu prerušenu u vilu s crvenim čarobnim štapićem!

Važno!

Zbog ograničenog broja mjesta u grupi prijava za razgled je OBAVEZNA! 🙂 Prijave su otvorene do popunjenja mjesta u grupi. Način prijave: pošaljite Whatsapp, Viber ili SMS poruku Purgerici na 0916363661. Navedite svoje ime i prezime te točan broj osoba koji dolazi s Vama! #uhvatipurgericu brzo i vješto! 

Dobrodošli su svi oni veliki i mali, koji još uvijek vjeruju da postoji magija, i da su bajke, priče i legende pisane da bi nas podsjetile da najčešće zapravo sve najvrijednije stvari nisu stvari. I još češće, ne koštaju ništa!

Više informacija možete pronaći na Facebook eventu naše najdraže Purgerice.

Naslovne teme