Osebujna radionica kreativnog pisanja Tijelo Riječi u Centru Knap

Tijelo Riječi je osebujna radionica kreativnog pisanja unutar koje polaznici imaju priliku iskusiti opuštajuće, meditativne vježbe koje potiču maštu. Polaznici na temelju odabrane bajke, uz smjernice voditeljica, stvaraju vlastite tekstove i njima nadahnutu koreografiju. Koreografija je u skladu s mogućnostima polaznika – to su vježbe meditativnog karaktera osmišljene da potaknu imaginaciju te blagotvorno djeluju na zdravstvene tegobe (bolove u kralješnici, pokretljivost tijela, itd.)

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno plesno ili književno iskustvo, a pohađanje radionice je besplatno. Dođite i otkrijte ljepotu u procesu istraživanja riječi i tijela!

Ciklus radionica Tijelo Riječi, koje se bave odnosom teksta i pokreta, održava se od 2015. godine, a nastao je suradnjom Neve Lukić (spisateljice i povjesničarke umjetnosti) i Josipe Bubaš (plesačice i povjesničarke umjetnosti).

Autorice i voditeljice: Josipa Bubaš, Neva Lukić
Mjesto održavanja: Centar KNAP
Vrijeme održavanja: 29. 1. – 22. 2., utorkom & petkom / 17 do 19 sati
Nositelj projekta: ULUPUH

Informacije i prijave e-mailom (54plusulupuh@gmail.com), telefonom (091.530.1247) ili putem stranice https://kreativni54plusulupuh.wordpress.com

Slične objave