Utorak, 21 svibnja, 2024

Nastavak Projekta Ilica: Q’ART, nova sezona Art Parka i Ljeta na Strossu

Sljedeći tjedan počinje prava sezona festivala i zabave po zagrebačkim ulicama, parkovima, trgovima…

Projekt Ilica Q’ART

Iako je Projekt Ilica započeo 18. svibnja, sljedeći tjedan nas očekuje mnoštvo zabave, glazbe i umjetnosti u vrhunskom projektu čiji je cilj revitalizacija Ilice.

Pomalo uspavana Ilica, nagrđena napuštenim dvorištima i uličnim prostorima, od 18. do 25. svibnja opet će disati punim plućima i dvorištima. Projekt Ilica: Q’Art otvara svoja vrata i prozore i poziva sve građane, no i posjetitelje našeg grada, na mnoštvo glazbenih, književnih, plesnih, filmskih, umjetničkih i ostalih programa.

Pratite program na Facebook eventu organizatora.

Nova sezona Art Parka

Najljepši parkić u centru Zagreba, onaj između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta, od 25. svibnja ponovno će oživjeti programom poznatim kao Art Park

Za vikend otvorenja (25.,26. i 27. svibnja), u parku će slikati Alan Myers i Guido Palmadessa, dva fantastična umjetnika iz Argentine čiji su slikoviti murali prepoznati na ulicama diljem svjetskih metropola. Njima će se uživo pridružiti gosti iz susjedne Srbije, također međunarodno poznati Junk i Wuper dok će hrvatske umjetničke snage predstavljati sjajni Lunar, Dominik Vuković, Modul8, Ivan Oštarčević, Dock, Smack, Tinu Ninu, Pero zloba, Boris Bare te Saša Pocrnić Anxio iz Splita. 

Isti dan započinje i Ljeto na Strossu

Više od sto dana vesele zabave i ove godine očekuje nas na Strossmayerovu šetalištu, zagrebačkom Strossmartreu.

Strossmayerovo šetalište, jedno je od najljepših i najromantičnijih zagrebačkih šetališta i ove će godine više od tri mjeseca biti Zagrebu ono što je Parizu Montmartre, njegov Strossmartre.

Više o Ljetu na Strossu

Slične objave