VijestiDogađanja u ZagrebuArt Park otvara novu sezonu: počinje zezanje u parku podno Strossa!

Art Park otvara novu sezonu: počinje zezanje u parku podno Strossa!

Najljepši parkić u centru Zagreba, onaj između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta, od 25. svibnja ponovno će oživjeti programom poznatim kao Art Park. 

Za vikend otvorenja (25.,26. i 27. svibnja), u parku će slikati Alan Myers i Guido Palmadessa, dva fantastična umjetnika iz Argentine čiji su slikoviti murali prepoznati na ulicama diljem svjetskih metropola. Njima će se uživo pridružiti gosti iz susjedne Srbije, također međunarodno poznati Junk i Wuper dok će hrvatske umjetničke snage predstavljati sjajni Lunar, Dominik Vuković, Modul8, Ivan Oštarčević, Dock, Smack, Tinu Ninu, Pero zloba, Boris Bare te Saša Pocrnić Anxio iz Splita. 

Tijekom trodnevnog otvorenja, umjetnici će oslikavati zidove i panele u parku, posjetitelji će se družiti uz Dj session, a program će upotpuniti ciklokino projekcija te edukativni sadržaj ovogodišnjeg Pedalafesta.

Uz brojne stručne i edukativne sadržaje, osmišljen je i zabavni te glazbeni i dječji program koji će u Zagreb donijeti pozitivnu biciklističku atmosferu i istaknuti važnost brige za zaštitu okoliša i osobno zdravlje upravo vožnjom bicikla.

Pedalafest se održava u suradnji Projekt Ilica: Q’Art! (organizatori Aleksandar Battista Ilić i Ivana Nikolić Popović)

Nakon vikenda otvorenja Art Park Zagreb nastavlja s programom sve do 30. rujna.

Projektu su i ove godine podršku dali Turistička zajednica grada Zagreba, Grad Zagreb te Pivovara Medvedgrad dok su im se u tome pridružili Jamnica i sok Pipi.

Dodatne informacije možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Naslovne teme