Srijeda, 21 veljače, 2024

Najavljeno novo izdanje međunarodnog salona automobila Zagreb Auto Show

Za 2020. godinu najavljeno je novo izdanje popularnog međunarodnog salon automobila Zagreb Auto Show koje će se održati od 31. ožujka do 5. travnja 2020. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Zagreb Auto Show je međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije utemeljen 1992. godine.

Uvršten je u službeni kalendar sajmova Međunarodnog udruženja proizvođača automobila OICA-e, krovne organizacije svjetskih proizvođača vozila, kao član ekskluzivne obitelji elitnih auto sajmova u svijetu.

Zagreb Auto Show postao je najjači i najprestižniji salon automobila u ovom dijelu Europe, uz bok vodećim svjetskim sajmovima.

Atraktivni izložbeni prostori i eksponati, brojne svjetske, europske i nacionalne premijere, snažan popratni-show program i ukupni glamour učinili su Salon jednim od središnjih medijskih i poslovnih događaja u zemlji i široj regiji.

Kako je izgledalo izdanje Zagreb Auto Showa 2018. godine, možete pogledati u velikoj fotogaleriji u članku Velika fotogalerija prvog dana sajma automobila Zagreb Auto Show 2018.

Slične objave