Subota, 18 svibnja, 2024

Matoš u ribičiji: Mlada kantautorica Lu Jakelić održat će koncert na pozornici parka Ribnjak

U sklopu održavanja manifestacije Matoš u ribičiji, inače prepoznatljivog Ljeta kod Matoša koje se zbog potresa preselilo sa Strossa na Ribnjak, koncert će održati mlada hrvatska kantautorica Lu Jakelić. Njen prepoznatljiv i moćan glas napokon možete čuti uživo u subotu, 1. kolovoza 2020. godine, u 20 sati, kada će stati na pozornicu parka Ribnjak te nam uljepšati ovu ljetnu večer.

Vrhunska pjevačica izvest će neke svoje originalne uratke, no i neke svima dobro znane hitove uz koje jednostavno morate zaplesati Lu je krajem prošle godine objavila autorski album “Sve o čemu sam šutjela”, koji je od tada na popisu najprodavanijih albuma u državi. Također, nominiriana je i za Porin, najugledniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj, u kategoriji Novi izvođač. Iste godine nominirana je i za prestižnu medijsku nagradu Večernjakova ruža, u kategoriji Novo lice godine.

Svira klavir i gitaru te sklada autorsku glazbu na hrvatskom i engleskom jeziku. Svoje glumačke, plesne i pjevne talente pokazala je u showu NOVE TV, “Tvoje lice zvuči poznato”. Bila je i dio emisije A strana, uspješnice HRT-a. Ako ste uz naše izvođače čuli jedan istovremeno snažan, ali i nježan glas, najvjerojatnije ste prepoznali Luciju koja je do sada surađivala s velikim imenima hrvatske estrade; Damirom Kedžom, Vlahom Arbulićem, Ivanom Kindl, Filipom Dizdarom, Tonijem Cetinskim i drugima.

Slične objave