Majstorske fotografije za obrtnički dućan: Prodajna izložba fotografija

Fotografija kao medij je zauzela posebno mjesto kako u medijima, ali i u privatnim životima svakog od nas. Danas često fotografiramo i objavljujemo na društvenim mrežama, od toga što smo jeli do nove frizure ili samo kao podsjetnik da postojimo. Danas svatko misli da može biti fotograf uz pomoć filtera i raznih alata za poboljšanje fotografije.

Razina majstorskog zvanja najviša je razina kojom u Europskoj uniji i Republici Hrvatskoj možete dokazati da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti/obrta. Obrtnička komora Zagreb ima zadaću organizirati obrazovanje za strukovna zanimanja sa ciljem da obrazovna razina poslodavaca i zaposlenih u poduzetništvu bude što viša i kvalitetnija. Nakon uspješno položenoga majstorskog ispita majstoru se izdaje diploma o majstorskom zvanju.

Prodajna izložba fotografija polaznika majstorskog ispita za fotografa pri Obrtničkoj komori Zagreb – majstora fotografa održat će se 

19. rujna 2021. godine od 09:00 sati

Obrtnički prolaz, Ilica 49, Zagreb

Prihod od fotografija će ići za očuvanje i opstanak dućana koji prodaje obrtničke proizvode.  Prodajna izložba će pokazati fotografiju pravih majstora fotografije koji su u nju utkali emocije, znanje i vještine koje se stječu s vremenom i učenjem. 

Autori fotografija su: Vinko Badrov, Ivan Banić, Velimir Brezar, Bruno Dadić, Valerija Dujmović, Petar Jurica, Anđelko Kaštelan, Igor Kolarec, Jagoda Lacković, Gordan Matijević, Antonio Miše, Paolo Mofardin, Igor Plenković, Staša Popadić, Krunoslav Puškarić, Jires Stanić, Franjo Starčević, Nikola Klobučarić, Miro Martinić.

Tekst: Press

Slične objave