Srijeda, 4 listopada, 2023

Legendarna predstava “Audicija” u travnju stiže u KD Vatroslav Lisinski

Nakon što je oborila sve rekorde gledanosti diljem Hrvatske, predstava „Audicija“ zbog velikog interesa publike ponavlja gradivo, 21. travnja, u dvorani Lisinski, jer ponavljanje je majka znanja.

Dugi niz godina čekali smo na ponovno okupljanje ekipe koja svojim humorom podiže atmosferu i vraća osmijehe na lice svim generacijama. Svojim jedinstvenim nastupom ponovno su pobrali simpatije diljem Hrvatske, BiH i širom Europe. Publika ih je jedva dočekala, a to je pokazao svaki grad u kojem su do sada nastupili.

A sada nastavljaju s hrvatskom turneju i to nakon što su glumci svojim izvođenjem predstave, od uha do uha nasmijali dva puta Lisinski, Spaladium Arenu, Rijeku, Osijek i Pulu.

KD Vatroslav Lisinski

Ni dvije rasprodane predstave u Lisinskom nisu bile dovoljne pa će tako vesela družina još jednom izvesti nezaboravne trenutke koji su obilježili davnu 1984. godinu kada je i započela ova kultna predstava koja je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Predstava ”Audicija” je jedini scenski projekt koji je doživio ovako nezapamćeni uspjeh pa čak i sada kada ponavlja te uspjehe, nakon 33 godine. Predstavu je odgledalo preko 2,5 milijuna ljudi.

Ako još niste imali priliku vidjeti ovu kultnu predstavu, bliži se još jedna prilika u dvorani Lisinski, 21.4., a na vama je da osigurate ulaznice na vrijeme koje se od danas nalaze u prodaji preko sustava Ulaznice.hr i na blagajni KD V.Lisinski.

Slične objave