VijestiDogađanja u ZagrebuKoncertna poslastica koju možete pratiti sa sigurne udaljenosti - s prozora i...

Koncertna poslastica koju možete pratiti sa sigurne udaljenosti – s prozora i balkona

Zagrebački Filmmusicorkestar, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, svojim je sugrađanima odlučio pokloniti posebnu glazbenu poslasticu ovoga petka, 24. travnja 2020. godine. Tako će s početkom u 17.00 sati s krova turističkog autobusa, popularnog double-deckera, Filmmusicorkestar izvesti set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija s filmskog platna.

Autobus će krenuti s Trga žrtava fašizma, 24. travnja u 17 sati, a proći će centrom grada, točnije zelenim valom do Svačićevog trga. Zatim će, nakon izvedbe nekih od najvećih hitova Gabi Novak i Arsena Dedića, nastaviti put Španskog i Mamutice gdje će izvesti melodije iz filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi ili Kaži zašto me ostavi.

Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i terasa. Slučajni prolaznici se mole da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb

Naslovne teme